Sınav sonucu başarılı olan asil adayların aşağıda yer alan belgeler ile birlikte sonuç açıklandıktan sonraki 15 (on beş) gün içerisinde Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Personel İşleri Birimine aşağıda belirtilen belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir. 15 gün içerisinde başvuru yapmayan adayın yerine yedek aday başvuruya çağırılır.

Kesin Sonuç Listesi  için ilgili Bölüm / Anabilim Dalı adı üzerine tıklayınız.

İstatistik Bölümü İstatiksel Bilgi Sistemleri Ana Bilim Dalı

Kimya Bölümü İnorganik Kimya Anabilim Dalı

Kimya Bölümü Biyokimya Anabilim Dalı

Biyoloji Bölümü Biyoteknoloji Anabilim Dalı