Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Fakültemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi için Tıklayınız

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan alınacaktır. Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

KESİN KAYIT TARİHİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

Tarih: 10.09.2018

Saat:  09:00

Tarih: 11.09.2018

Saat:  17:00

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Kayıt kabul dilekçesi  Tıklayınız
  2. 6 Fotoğraf
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  4. Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (ogris.gazi.edu.tr) adresinden takip edebilirler.