26.12.2017 tarihli Araştırma Görevlisi ve Uzman Alımı İlanı Kesin Sonuç Listesi

Sınav sonucu başarılı olan asil adayların aşağıda yer alan belgeler ile birlikte sonuç açıklandıktan sonraki 15 (on beş) gün içerisinde Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Personel İşleri Birimine aşağıda belirtilen belgelerle müracaat etmeleri gerekmektedir. 15 gün içerisinde başvuru yapmayan adayın yerine yedek aday başvuruya çağırılır.

Kesin Sonuç Listesi  için ilgili Bölüm / Anabilim Dalı adı üzerine tıklayınız.

Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalı (UZMAN)

Kimya Bölümü Organik Kimya Anabilim Dalı (UZMAN)

Kimya Bölümü Organik Kimya Anabilim Dalı (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ)

Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ)