AKTS Bilgi Paketi

06500 Beşevler / Ankara - Türkiye

Web : http://www.fef.gazi.edu.tr/ , Email: fef@gazi.edu.tr

GENEL BİLGİLER

Fen Fakültesi’nde mevcut bölümler şunlardır:

Bölümler, dört yıllık lisans programı ile birlikte hem master hem de doktora derecesi sunarlar. Eğitim dili Türkçe' dir. Fen Fakültesi Türkiye’deki Fen Fakülteleri arasında bilimsel açıdan önemli bir yere sahiptir. Üniversitemiz zengin bir elektronik kütüphaneye sahip olduğundan araştırıcılarına, farklı konularda ilgilerini geliştirme olanağı verebilmektedir.

Bölümlerde tek ve çift anadal programlarını almak mümkündür. Tek anadal programı akademik olarak başarılı öğrencilerin yetiştirilmesine olanak sağlarken çift anadal programı daha başarılı öğrencilerin ikinci bir lisans diplomasına sahip olabilmesine olanak sağlar.

Bilimsel araştırmalar TÜBİTAK, DPT, BAP ve başka kaynaklarla desteklenen projelerle başarılı bir şekilde yürütülmektedir. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi uluslararası yayınlanan bilimsel makalelerde ön sıralarda yer almaktadır.