Fakülte Olanakları

Teknik Olanaklar

Sürekli gelişen fakülte fiziki kapasitesi ve eğitim-öğretim kadrosu  ile çağdaş eğitim-öğretimin   öncülüğünü yapmaktadır. Gazi Üniversitesi'nin Teknikokullar ana kampüsünde bulunan fakülte; idari, eğitim-öğretim ve laboratuvar olmak üzere birbiriyle bağlantılı üç ayrı bloktan oluşmaktadır.

Fakültede, 43 adet derslik, 2 adet 35’er kişilik bilgisayar laboratuarı, 43 adet öğrenci ve araştırma laboratuarı,  6 adet seminer salonu  bulunmaktadır.

Sosyal Olanaklar

Fakültemizde, Halk Oyunları, Spor faaliyetleri Topluluğu, İstatistik Topluluğu, Gazi Üniversitesi Biyolojik Takip ve Araştırma T. Matematik Topluluğu, Türk Sanat MusikisiFizik Bilim ve Teknoloji Topluluğu, Kimya Topluluğu gibi çeşitli öğrenci toplulukları bulunmaktadır.

Öğrencilerimiz ilgi duydukları konulardaki topluluklarda görev alarak etkinliklere katılmaktadırlar. Fakültemizde, topluluk faaliyetleri olarak bahar şenlikleri, Nevruz kutlamaları, bölümlerin düzenlediği bilimsel kongreler, poster sunumları, akademik-idari personel ile öğrenciler arasında spor turnuvaları gibi pek çok etkinlik düzenlenmektedir.