Fakültemiz Halk Oyunları ve Dansları Topluluğu
29 Nisan 2015 06:17

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetlerine Ekim ayı içerisinde başlayan Fakültemiz Halk Oyunları ve Dansları Topluluğu yıl içerisinde birçok etkinlikte yer almıştır. Son olarak 15-18 Nisan 2015 tarihleri arasında 25 farklı üniversitenin katılımıyla Balıkesir/Ayvalık’ta düzenlenen Üniversiteler Arası Halk Oyunları Grup Yarışmalarında ise yıl boyunca yaptığı çalışmaları taçlandırmıştır. Söz konusu yarışmalara Ankara (Seymen) ve Bilecik yöresü ekipleri ile katılan Fakültemiz Halk Oyunları ve Dansları Topluluğu; Ankara (Seymen) yöresi ile finalist olmuş ve 06-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde yapılacak olan Üniversiteler Arası Halk Oyunları Türkiye Finali Yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Bilecik yöresi ekibimiz ise grup 2. olarak müsabakalara veda etmiştir.

Topluluğumuzun bu durumlara gelmesinde desteklerini esirgemeyen sayın Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, Fakülte Sekreterimiz, Antrenörlerimiz ve değerli oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.

Başarılarınızın daim olması dileğiyle…