Mezuniyet İçin En Çok Üç Dersi Kalmış Öğrencilerin Bütünleme Sınavları Başvuruları - Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi

MEZUNİYET İÇİN EN ÇOK ÜÇ DERSİ KALMIŞ ÖĞRENCİLERİN BÜTÜNLEME SINAVLARI BAŞVURULARI

Mezuniyet için en çok üç dersi kalmış öğrencilerin bütünleme sınavları 18-21 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, sınavların başvurusu 01-08 Şubat 2019 tarihleri arasında öğrenci işleri bürosuna yapılacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar;

1. Sınava girecek öğrencinin mezuniyeti için en çok üç (3) dersi kalmış olmalıdır.
  2. Başvuru yapılacak dersin en son alındığı dönemdeki not dikkate alınacaktır. (Güz/Bahar/Yaz)
  3. -     Öğrencinin dersi aldığı son dönemdeki notunun FF, FD olması gerekmektedir. (Son notu D olanlar sınava giremez)
  • Bütün derslerden başarılı olan ancak mezuniyet ortalaması 2,00’ın altında olan öğrenciler DD ve DC notu aldıkları derslerden sınava girebilirler.
  1. Uygulamalı dersler için bütünleme sınavı yapılamaz.
  2. Bütünleme sınavı sonundaki başarı notu dersin alındığı dönemdeki dönem içi çalışmalardan alınan not kullanılarak hesaplanır.

Başvuru Formu için tıklayınız.