TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Jüri Tanıtım Toplantısı

TÜBİTAK Proje Yarışmaları Ankara Bölge Koordinatörü Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanımız  Prof. Dr. Şeref OKUDUCU 30 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00’da Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonunda FİZİK, KİMYA, BİYOLOJİ, MATEMATİK, BİLGİSAYAR, TARİH, PİSKOLOJİ, COĞRAFYA ve SOSYOLOJİ dallarındaki jüri üyelerine bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıya değişik illerden yaklaşık 30 jüri üyesi katıldı. Dekanımız projeler hakkında teknik bilgiler vererek toplantıya katılanları bilgilendirdi. Okuducu’ nun verdiği bilgilere göre; Ankara bölgesinde bu yıl proje sayısı geçen yıla göre yaklaşık %50 artarak 720 projeye ulaştı. Okuducu konuşmasında ortaöğretim öğrencilerinden nicelik ve nitelik olarak önemli projeler geldiğini ifade ederek katılanlara teşekkür etti.